sábado, 13 de septiembre de 2014

La mirada d'en Kirchner

S'han acabat les vacances (celebrada la Diada i amb el curs lectiu que comença dilluns) i sembla que estem retornant al dia a dia de la resta de l'any.

Estem a punt per reobrir els "Sopars de Cinema" i retrobar-nos amb tots els tertulians que ens vulguin/puguin acompanyar en les sessions que tornem a convocar. La primera, el pròxim dimarts, dia 16,a les 20:00, amb la pel·lícula de Josep Maria Forn "La piel quemada" (1967), en un acte que la Fundació Paco Candel ha inclòs en les activitats de la commemoració del 50è aniversari de la publicació de la novel·la "Els altres catalans". 

Aquest és el motiu de programar-la, però també podrem comprovar si, passat tot aquest temps, les circumstàncies que presenta la pel·lícula han canviat molt o poc. I ho farem amb la presència d'en Josep Maria Forn que ens acompanyarà al sopar-col·loqui.

D'altra banda, avui divendres, el Boliche Cinemes estrena una pel·lícula de Philippe Claudel de la que estic segur que se'n parlarà:"Antes del frío invierno", amb Kristin Scott Thomas, Daniel Auteuil i Leïla Bekhti interpretant els principals personatges.  En principi és el film que podríem presentar en la següent sessió, la del dimarts 23.  Ho senyalo perquè si teniu la intenció d'anar-la a veure sapigueu que podreu fer-ho amb nosaltres... 

Trobareu tota la informació sobre "La piel quemada" en el fitxer adjunt. L'operativa de reserves, preu, etcètera, segueix sent la mateixa, així com el restaurant, tot i que ens han promès que intentaran millorar els menús... Nosaltres també intentarem fer-ho millor.

Us hem enyorat una mica i espero que ens retrobarem el pròxim dimarts. 
Cordialment,

Antoni Kirchner



Si penses assistir-hi, cal que ho confirmis. Pots fer-ho enviant un email a la direcció de Boliche Cinemes,bolichecines@bolichecinemes.cat, o bé a mi mateix <antoni@kirchner.cat> . El límit per a la reserva és el mateix dimarts a les 13:00 hores.

Recordeu que podreu trobar informació d'aquestes sessions al nostre blog http://soparsdecinema.wordpress.com/




No hay comentarios:

Publicar un comentario